Grond en vastgoed in Brazilië

Flecheiras - Ceará, Brazilië

Korte beschrijving

Locatie
Flecheiras - Ceará, Brazilië
Prijs
$ 15.000,00
Soort object:
Kavels en panden Brazilië
Status:
Te koop
Oppervlakte :
450 m2

Object beschrijving

Bouwkavels te koop aan Flecheiras Beach Lago Doce - Brazilië

Nu voor een gunstige prijs te koop. Bouwkavels aan Flecheiras Beach Lago Doce, grenzend aan beschermd bosgebied en gelegen op 100 tot 150 meter lopen van rustig zandstrand.

Flecheiras biedt u alle nodige voorzieningen: winkels, medische faciliteiten, restaurants en bars. Sportieve activiteiten omvatten surfen, vissen, zwemmen en duiken bij het koraalrif. Dit gebied staat met stip genoteerd op de internationale kite-surf kaart.

Flecheiras Beach is in snel tempo de favoriete locatie geworden voor vooral rijke inwoners van de stad Fortaleza. Deze grote stad ligt op een uur autorijden en is de hoofdstad van de provincie Ceará. Hier staan winkelen, uitgaan en het strandleven centraal. Veel welgestelden hebben aan Flecheiras Beach weekend- en vakantiewoningen. Flecheiras Beach is de locatie van de Braziliaanse Survivor show genaamd No Limite. Het is de ultieme locatie voor watersporters en zonliefhebbers.

Het project bestaat uit 2 blokken van 20 kavels, waarvan blok 1 is uitverkocht. De verkoop van bouwkavels op blok 2 is nu van start gegaan. De lengte van een kavel bedraagt 30 meter en de breedte is 15 meter, met één kant richting zee, dus er is volop zeezicht.

Deze percelen op een populaire woonlocatie in groeigebied zijn geschikt voor de bouw van een woning of als waardevolle investering met toekomstperspectief.

Deze kavels aan de Braziliaanse kust worden notarieel geleverd en hebben een Titel verzekering via de First American Title Company.

Bouwkavels te koop aan Flecheiras Beach Lago Doce - Brazilië

Bekijk hier de vrije kavels aan Flecheiras Beach

Neem contact op voor meer informatie over deze aanbieding

Bijzonderheden

  • Zeezicht
  • Aangesloten op het wegennet
  • Toegang tot strand
  • Elektriciteitsaansluiting kavelrand
  • Telefoonaansluiting kavelrand
  • Wateraansluiting kavelrand

Kaart