Grond en vastgoed in Brazilië

Fortim, Ceará, Brazilië

Korte beschrijving

Locatie
Fortim, Ceará, Brazilië
Prijs
$ 20.000,00
Soort object:
Kavels en panden Brazilië
Status:
Te koop
Oppervlakte :
396 m2

Object beschrijving

Prachtig gelegen bouwkavels te koop aan Fortim Beach - Brazilië

Deze bouwkavels in Fortim zijn gelegen aan de kustlijn in een zeer mooi gebied waar veel ontwikkeling plaatsvindt. Bouw hier uw (vakantie)huis of koop een kavel als waardevaste investering.

In Fortim kan men het hele jaar door genieten van zon, zee en strand. Het gebied rond het verkavelingsproject ondergaat enorme groei en internationale exposure. Het is een van de favoriete locaties aan zee en strand voor rijke Brazilianen en de bouw van luxe huizen neemt hier een vlucht. Veel buitenlandse investeerders en ontwikkelaars kopen hier grond voor ontwikkeling of om in de toekomst te verkopen met winst.

Enkele grootschalige projecten zijn reeds van start gegaan. De bekende Spaanse Resort Developer Fide SA is op korte afstand begonnen met het ontwikkelen van een 350.000.000 Euro kostend golf en jachthaven project van meer dan 300 hectare.

Fortim is gelegen op slechts 1 uur autorijden van de internationale luchthaven van Fortaleza en slechts 15 minuten van de gloednieuwe internationale luchthaven van Aracati.

Een charmant luxe boutique hotel is onlangs geopend bij de ingang van dit project; het Vila Selvagem Hotel.

Fortim Beach is een prima locatie om een huis te bouwen en door de vele ontwikkelingen tevens een prima locatie voor een grondbelegging.

Deze kavels aan de Braziliaanse kust worden notarieel geleverd en hebben een Titel verzekering via de First American Title Company.

Prachtig gelegen bouwkavels te koop aan Fortim Beach - Brazilië

Bekijk hier de vrije kavels aan Fortim Beach

Neem contact op voor meer informatie over deze aanbieding

Bijzonderheden

  • Zeezicht
  • Aangesloten op het wegennet
  • Toegang tot strand
  • Elektriciteitsaansluiting kavelrand
  • Telefoonaansluiting kavelrand
  • Wateraansluiting kavelrand

Kaart