Grond en vastgoed in Brazilië

Praia de Canoa Quebrada, Ceará, Brazilië

Korte beschrijving

Locatie
Praia de Canoa Quebrada, Ceará, Brazilië
Prijs
$ 49.000,00
Soort object:
Kavels en panden Brazilië
Status:
Te koop
Oppervlakte :
2000 m2

Object beschrijving

Ocean Beach bouwkavels te koop in Canoa Quebrada - Brazilië

MAAR LIEFST 2000 VIERKANTE METER

DE HELE MAAND JUNI 10% KORTING

NU TE KOOP VOOR $ 44000,-- I.P.V. $ 49.000,-

Tel uit uw winst!

Deze bouwkavels aan het strand van Canoa Quebrada zijn er in verschillende smaken. U kunt kiezen uit kavels met een breedte aan de strandkant van 20, 50 of 100 meter en 100 tot 200 meter in lengte.

Deze grond aan zee en strand in het wereldberoemde Canoa Quebrada is geschikt voor bouw of als belegging. Investeren in grond aan zee en strand in Brazilië kan bijzonder lucratief zijn. U wordt na betaling volledig eigenaar van de grond en deze is immer vrij verhandelbaar. Projectontwikkelingen en groeiende bevolkingsdichtheid verhogen de waarde van uw investering. Er is geen bouwverplichting na koop van de grond, alhoewel wij graag zien dat er op de grond ontwikkeld wordt. Dit verhoogt de waarde van uw eigendom en aangrenzende gebieden.

Het Ocean Beach project is gelegen in een baai, net ten zuiden van Canoa Quebrada , aan een van de meest spectaculaire kustlijnen ter wereld, dicht bij de grens van de regio Ceara en Rio Grande do Norte ( Natal ) .

De internationale luchthaven is gelegen op 15 minuten autorijden waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. De hoofdstad Fortaleza is gelegen op een uur autorijden.

Dit is een ideale locatie voor een investering in grond aan de kust en een toplocatie om een vakantiehuis te bouwen.

Er zijn kavels beschikbaar met een breedte in de richting van zee en strand vanaf: 20 meter en een lengte (diepte) vanaf 100 meter

U kunt een separate kavel of een veelvoud van genoemde lengte- en breedte aan grond kopen. Herverkaveling in de toekomst is voor u mogelijk.

Deze percelen zijn geschikt voor de bouw van een woning of als waardevolle investering met toekomstperspectief.

Deze kavels aan de Braziliaanse kust worden notarieel geleverd en hebben een Titel verzekering via de First American Title Company.

Ocean Beach bouwkavels te koop in Canoa Quebrada - Brazilië

Neem contact op voor meer informatie over deze aanbieding

Bijzonderheden

  • Zeezicht
  • Aangesloten op het wegennet
  • Toegang tot strand
  • Elektriciteitsaansluiting kavelrand
  • Telefoonaansluiting kavelrand
  • Wateraansluiting kavelrand

Kaart