Grond en vastgoed in Panama

Arenosa, Panama

Korte beschrijving

Locatie
Arenosa, Panama
Prijs
$ 69.000,00
Soort object:
Kavels en panden Panama
Status:
Te koop
Oppervlakte :
5000 m2

Object beschrijving

Bouwkavels te koop aan het beroemde Gatun Lake in Panama

Deze bouwgrond is geschikt voor de bouw van een woning of kleinschalige ontwikkeling. De kavels zijn gelegen aan ongerepte natuur, tussen wuivende palmbomen. Verreikende uitzichten over het water en talloze eilanden. Hier kan men genieten van diverse activiteiten zoals wandelen, paardrijden, varen en vissen.

De kavels aan Gatun Lake zijn gelegen in een paradijselijke groene oase, op korte afstand van het immer bruisende Panama City. Bouw uw droomhuis met zwembad op deze uniek gelegen lokatie, of koop nu goedkoop een kavel om deze over enkele jaren met winst weer door te verkopen.

Aan het wereldberoemde Gatun Lake hebben wij kavels beschikbaar vanaf 5000 vierkante meter. Ruim opgezet en uiteraard met volop privacy. Het unieke aan dit project is dat er rondom het meer niet grootschalig ontwikkeld mag worden. Er zullen dus geen gigantische structuren verrijzen op deze locatie.

De wereldstad Panama City ligt op slechts een klein uur rijden van deze exclusieve locatie. Ontdek wat deze opwindende metropool te bieden heeft. Winkelen in naar Amerikaans voorbeeld opgezette Mega Shopping Malls, een gokje wagen in een van de luxe casino's, een duik nemen in het bruisende nachtleven of culinaire verwennerij. Panama City heeft meer dan wij kunnen beschrijven.

Slechts 45 minuten verwijderd van Gatun Lake vindt u de Westland Mall, met de beste winkels, merken, bioscopen, producten en diensten voor aantrekkelijke prijzen.

De Panama Canal Authority (P.C.A.) heeft na een Environmental Impact Study (EIS) de vergunning afgegeven om aan het exclusieve Lake Gatun te mogen bouwen. Uiteraard zijn alle kavels getiteld en worden ze ingeschreven in het kadaster van Panama. De kavels worden notarieel op naam gezet!

Neem contact op voor meer informatie over deze aanbieding

Bijzonderheden

  • Aangesloten op het wegennet
  • Toegang tot strand

Plattegronden

Masterplan Gatun Lake development

Video Presentatie

Kaart