Grond en vastgoed in Panama

Panama

Korte beschrijving

Locatie
Panama
Prijs
$ 59.000,00
Soort object:
Kavels en panden Panama
Status:
Te koop
Oppervlakte :
1020 m2

Object beschrijving

Bouwkavels en huizen te koop op Campana Resort - Panama

Siemons Real Estate biedt u de mogelijkheid te investeren in exclusieve bouwkavels op het Campana Mountain Villas Spa en Resort op slechts een uur rijden van de bruisende hoofdstad Panama City.

Op deze kavels kunt u in samenwerking met de Nederlandse projectontwikkelaar een huis of villa laten bouwen of een kant en klare woning kopen.

Het resort is gelegen nabij de beroemde Coronado Beaches en is uitstekend te bereiken vanaf het International Airport Tocumen. In de omgeving kan men heerlijk wandelen door de overweldigende natuur, golfen op een van de vele golfbanen, paardrijden, bergbeklimmen, zwemmen, snorkelen en duiken in het heldere zeewater, raften, surfen, winkelen, uitgaan en heerlijk eten in diverse hotels en restaurants.

Wie eens flink wil shoppen is binnen no time bij Albrook Mall. Een van de grootste naar Amerikaans voorbeeld opgezette Shoppingmalls van Panama.

Aangezien het resort in ontwikkeling is, bestaat er alle ruimte voor een hoge waardestijging van de nog beschikbare kavels. Vorderingen op het project zorgen voor automatisch voor een hogere vierkante meter prijs in de toekomst. Voor investeerders die een vermogenssprong willen behalen is de aankoop van een of meerdere kavels op dit project een serieuze optie.

Bouwkavels en huizen te koop op Campana Resort - Panama

Neem contact op voor meer informatie over deze aanbieding

Kaart