Grond en vastgoed in Panama

Punta Burica, Barú, Chiriquí, Panama

Korte beschrijving

Locatie
Punta Burica, Barú, Chiriquí, Panama
Prijs
$ 117.480,00
Soort object:
Kavels en panden Panama
Status:
Te koop
Oppervlakte :
1958 m2

Object beschrijving

Exclusieve Ocean Front kavels te koop in Chiriqui - Panama

Nu te koop: Uniek gelegen Ocean Front kavels direct ten noorden en ten zuiden van de Aqua Adventures & Fishing Lodge "Hooked on Panama". De kavels zijn gelegen direct aan zee in Punta Burica, op ongeveer 17 kilometer ten zuiden van de vissersstad Puerto Armuelles.

Het aan de kavels grenzende gebied bestaat uit schitterende ongerepte natuur met exotische dieren zoals schildpadden, brulapen en een grote verscheidenheid aan tropische vogels. Vanaf de kavels loopt men zo de zee in, die het hele jaar door heerlijk van temperatuur is.

Wij hebben slechts 6 kavels beschikbaar op deze locatie. De huidige prijs bedraagt slechts $ 60 per vierkante meter. Bent u op zoek naar een goedkopere meterprijs, dan hebben wij iets hoger gelegen prachtige Ocean View kavels voor $ 35 per vierkante meter. Net zo mooi, iets verder van de zee.

In de directe omgeving kunt u volop genieten van diverse buitenactiviteiten als paardrijden, hiken, canopy tours, zwemmen, snorkelen, duiken, windsurfen, jetskieën en sportvissen.

In het naast de kavels gelegen wereldberoemde Aqua Adventures & Fishing Lodge "Hooked on Panama" resort kan men heerlijk eten in het restaurant en genieten van een cocktail of een koud biertje. Buiten in de zon, of binnen aan de gezellige bar. De eigenaren van dit kleinschalige resort zijn gezellige 50 plussers van Amerikaanse afkomst. Hier maakt u nieuwe vrienden die hier komen vanover de hele wereld.

Ons aanbod:

4 kavels aan de noordzijde van Aqua Adventures & Fishing Lodge "Hooked on Panama".

1.)  2415 M2
2.)  2186 M2
3.)  1958 M2
4.)  2042 M2

2 kavels aan de zuidzijde van Aqua Adventures & Fishing Lodge "Hooked on Panama".

1.)  3231 M2
2.)  3320 M2

Hoewel de toerisme-industrie in Panama steeds groter wordt, is men in Chiriqui nog bewust bezig met het behoud van de natuur. De streek kent het gehele jaar door een heerlijk warm klimaat; zelfs in het regenseizoen straalt ‘s-morgens de zon. Gedurende de dag valt er vaak een korte hevige bui, waardoor de omgeving het hele jaar door schitterend groen is.

Exclusieve Ocean Front kavels te koop in Chiriqui - Panama

Neem contact op voor meer informatie over deze aanbieding

Bijzonderheden

  • Zeezicht
  • Bergzicht
  • Aangesloten op het wegennet
  • Toegang tot strand

Kaart