Grond met eigendomstitel

Notariële levering van grond en vastgoedEr bestaan juridisch gezien twee soorten grond in Brazilië. Alletwee met verschillende rechten. Zo kunt u investeren in grond met Right of Posession en grond met eigendomstitel, oftewel Titeled Land. Grond met een eigendomstitel wordt notarieel geleverd en op naam gezet in het kadaster. Zo bent u er zeker van dat u veilig investeert.

Right of Posession is te vergelijken met het Nederlandse erfpacht. Gezien de beperkte rechten op deze gronden bieden wij geen kavels aan in deze categorie. Alle door Siemons Real Estate aangeboden kavels worden notarieel geleverd en op naam gezet in het kadaster.

Koop grond in Brazilië!


Koop grond in Brazilië!


Investeren in grond in Brazilië

Grond kopen als beleggingBouwkavels aan zee en strand zijn wereldwijd altijd al gewild bezit geweest. Wie in Brazilië voor de juiste prijs een kavel aan zee kan bemachtigen is spekkoper. De vraag naar bouwkavels aan zee is groot en het aanbod beperkt. Toenemende grondschaarste door ontwikkeling langs de kust is slechts één factor die zorgt voor het creëren van waarde. Alles wordt duurder door de jaren heen. Zo ook bouwgrond. Investeren in grond op een project biedt de meeste kansen. Hoe minder kavels er op een project beschikbaar zijn, hoe hoger de prijs. De tijd is uw vriend. Tijdens het WK in 2014 hebben miljoenen mensen van over de hele wereld kennis kunnen maken met Brazilië. De Olympische spelen van 2016 zullen zorgen voor nog meer publiciteit. En wie in Brazilië is geweest kan het weten. Het is een prima land om te wonen en investeren.

Bij het selecteren van geschikte kavels nemen wij een vast aantal punten onder de loep. We analyseren de infrastructuur, de flora en fauna, het klimaat, de ligging ten opzichte van zee, strand, vliegvelden en winkels. Ook wordt er gekeken naar werkgelegenheid / mogelijkheid tot ondernemen.

Wij hebben voor zowel beleggers als ontwikkelaars zeer mooi gelegen bouwkavels te koop, direct aan zee en strand. Investeert u in grond in Brazilië, dan wordt u 100% eigenaar van de bouwkavel. U kunt de grond verpachten, er op bouwen of deze in de toekomst doorverkopen met winst.

Informeer naar uw mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer en beantwoorden met plezier uw vragen.

Bekijk hier ons aanbod aan kavels in Brazilië

Het aanbod wordt steeds schaarser!


Het aanbod wordt steeds schaarser!


Een huis bouwen in Brazilië

(vakantie)huis bouwenKoopt u een bouwkavel in Brazilië, dan kunt u er voor kiezen om hier een huis op te bouwen. Om zelf in te wonen of om te verhuren en inkomsten te genereren. Ook u als inwoner van de Benelux mag een huis bouwen in Brazilië. U dient wel een bouwvergunning aan te vragen. Zorg altijd voor een goed bouwplan dat aansluit bij de bestemming. Indien u gaat bouwen en uw pand wilt verhuren, is het goed te weten dat er bemiddelingsbureaus zijn die u hiermee kunnen helpen.

Het oude gezegde "locatie, locatie, locatie" gaat ook op indien u een huis wilt bouwen in Brazilië. Kijk goed naar wat u wilt met het huis. Wilt u rustig wonen in de natuur of bent u een liefhebber van watersport of uitgaansleven? Hoe is de bereikbaarheid en welke mogelijkheden biedt de omgeving. Een huis is immers sneller gebouwd dan verplaatst.

Wie grond koopt of wil gaan bouwen heeft een CPF (Cadastro Pessoa Física) nodig. Dit document heeft u ook nodig voor zaken als het openen van een bankrekening, het kopen van een auto, om belastingsaangifte te kunnen doen en voor registratie bij online winkels. Koopt u via ons een kavel of pand, dan zorgt begeleid onze advokaat in Brazilië u bij het aanvragen van het CPF.

Waar u ook wilt gaan bouwen of wonen, u zult altijd te maken krijgen met de overheid en die is niet zo vlot als in Nederland of België. De betrouwbaarheid is echter dik in orde.

Alle aangeboden objecten worden notarieel geleverd en op naam gezet in het kadaster!

De Braziliaanse vastgoedsector bloeit

Koop nu grond voor de beste prijsMet de instroom van veel nieuwe inwoners en een groeiende economie biedt Brazilië een grote afzetmarkt voor bouwkavels en onroerend goed. De verwachting is dat de Braziliaanse grond- en huizenmarkt de komende jaren sterk zal groeien door de  toenemende vraag naar vakantiehuizen en woningen. De evenementen die door Brazilië gehost worden, denk aan het WK uit 2014 en de Olympische spelen in 2016, brengen Brazilië wereldwijd onder de aandacht.

Bouwkavels en panden zijn in Brazilië relatief goedkoop (vergeleken met Europese prijzen) en de waardestijging is behoorlijk groot. Als u een kavel koopt u mag zelf bepalen of en wanneer u er iets op wilt bouwen. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon grond als investering aankopen en met winst weer doorverkopen.

Bekijk een sfeerimpressie van Brazilië
 

In Brazilië hebben wij voor u zeer mooi gelegen bouwkavels direct aan zee en strand en midden in de natuur. Om op te bouwen en wonen of als waardevaste investering. Bekijk ons aanbod of Vraag onze brochure aan