zaterdag, 28 februari 2015 12:56

Investeren in grond voor particulieren

Geschreven door Siemons Real Estate
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Investeren in grond is sinds eeuwen een goede en verstandige keuze geweest. Investeren in grond is tegenwoordig ook voor particulieren een haalbare zaak. Wast een investering in grond vroeger slechts weggelegd voor gemeenten, projectontwikkelaars, banken en pensioenfondsen, tegenwoordig kunnen ook particulieren agrarische kavels en bouwkavels toevoegen aan de beleggingsportefeille.

Grond is een waardevast bezit met vele mogelijkheden. Zo kan het gebruikt worden voor bedrijfsactiviteiten of men kan er een huis of vakantiewoning op bouwen. Grondprijzen hebben door de jaren heen een stijgende lijn laten zien. Bovendien is het een tastbaar bezit, zoals goud en zilver. Er is grond genoeg op de wereld, maar grond op echt interessante locaties is schaars. En wat schaars wordt, stijgt in prijs.

Denk aan de populairiteit van bouwkavels aan de kust. Vooral in warme landen waar de kosten van levensonderhoud en belastingen laag zijn. Dit soort kavels zijn eindig. Wilt u als particulier op een veilige manier investeren in tastbaar bezit, dan is de aankoop van grond wellicht iets voor u.

Op diverse projecten hebben wij kavels beschikbaar waar geen bouwverplichting op rust. Een klein deel van de beschikbare grond op de projecten die u op onze website kunt vinden, is gereserveerd voor beleggers. Om waarde te creëren dienen zoveel mogelijk grondbezitters te bouwen. Schaarste aan kavels in de toekomst drijft de prijs, naast de autonome waardestijging door de tijd heen, nog verder op. Informeer eens naar uw mogelijkheden. Ook met een beperkt budget kunt u bij ons terecht. 

U wordt 100% eigenaar van de grond waar u in investeert. Alle kavels die wij aanbieden worden notarieel geleverd en op naam gezet in het kadaster. Investeren in grond is simpel, veilig én rendabel.

Voor projectontwikkelaars hebben we grote stukken grond. Voor de ontwikkeling van een resort, vakantiehuizen, hotels en pretparken.

Wij informeren u graag over investeren in grond, de aankoop van grond en de mogelijkheden van grondbezit.

Neem hier contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Lees 2857 keer Laatst aangepast op zaterdag, 28 februari 2015 13:26

Gerelateerde items (op tag)