maandag, 30 maart 2015 19:27

Een huis kopen in Brazilië - Rio das Ostras

Geschreven door Siemons Real Estate
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

In het mooie Rio das Ostras in Rio de Janeiro, Brazilië hebben wij een zeer luxe en comfortabele woning te koop. Het betreft een maisonnette met maar liefst 3 verdiepingen en 200 vierkante meter woonoppervlak. Op de bovenste verdieping treft u een zwembad en barbeque plaats aan. Hier kunt u met uw gasten heerlijk relaxen.

Naast een riante woonkamer heeft deze woning maar liefst 3 slaapkamers en 3 badkamers. Separaat regelbare aircondioners zorgen voor een aangename temperatuur binnenshuis.

De woning wordt geleverd met een keuken die klaar is voor gebruik. Inclusief kasten in laker wood, een vaatwasser, kookplaat, grill, magnetron, gasfornuis afzuigkap. Deze woning in Brazilië heeft aluminium deuren met dubbel glas en rolluikdeuren voor privacy en veiligheid.

Wonen in Brazilië - Rio das Ostras

Rio das Ostras is gelegen aan de Atlantische Oceaan. Hier vindt u maar liefst 10 strandgebieden, waaronder Praia do Remanso en Praia da Tartaruga. Prachtige stranden waar u volop kunt genieten van zon, zee en watersport. U woont in Rio das Ostras nabij Parken en natuurlandschappen, de Yacht Club Rio das Ostras en Tocolandia Shopping. Op 15 Km afstand ligt de stad Macaé.

Enkele kenmerken:

- Bergzicht
- Aangesloten op het wegennet
- Toegang tot strand
- Air conditioning
- Internet
- Kabel TV
- Terras
- Dakterras
- 2 Balkons
- Marmeren vloeren en Parket of laminaat
- Garage

De prijs van deze luxe woning in Rio das Ostras bedraagt R$1.500.000,00 (Braziliaanse Real).

Buitenlanders hebben dezelfde rechten als ingezetenen bij de koop van een huis in Brazilië, om het even of het een huis aan het strand is, een condominium, huizen of land. U hoeft niet in Brazilië te wonen maar u hebt wel een belastingnummer nodig. Onze advocaat in Brazilië kan dit voor u aanvragen.

Klik hier voor een sfeerimpressie die wij op Youtube hebben gezet

Klik hier voor meer informatie over dit luxe huis in Brazilië

 

Lees 4311 keer Laatst aangepast op maandag, 30 maart 2015 20:12